Mistelpark

I Mistelpark ønsker vi å skape et rikt bomiljø og legge til rette for en god hverdag for mennesker
i alle aldre.

BESØK NETTSIDEN

Her skal det bygges moderne og sentrumsnære leiligheter, eneboliger og rekkehus med gode solforhold. Man bor bare en kort tur fra sentrum og har samtidig tilgang til grønne, åpne omgivelser og flotte rekreasjonsområder. Den planlagte utbyggingen av tomten gjør at uteområdene vil være tilgjengelige for alle. Har kan barna trygt leke ute, helt skjermet for trafikk, med tilgang til grøntområder og stor lekeplass.

Første byggetrinn vil bestå av 21 eneboliger i kjede med tilhørende carporter og 52 leiligheter fordelt på 4 bygg over felles parkeringskjeller. Totalt er området planlagt for rundt 50 rekkehus/eneboliger i kjede og 160 leiligheter over flere byggetrinn.

Nærområdet har kvaliteter som vil gi god trivsel i hverdagen.
Du kan gå over gaten til butikken, spasere i parken, ta en løpetur og trene litt i aktivitetsparken. Jobber du i nærhetene eller skal du pendle med toget? Mistelpark ligger nær offentlig kommunikasjon, og med kort vei E18. Her unngår du å bruke unødig tid på jobbreise.

Mistelpark skal være et sted å trives. Har kan du ikke bare ønske velkommen inn til din bolig – her går det nemlig like fint an å ønske «velkommen ut».

Status
I salg

Salgstart
Q2 2020

Ferdigstillelse
Tentativt fra Q4 2021

Kunne du tenkt deg å bo her?
Besøk prosjektets egen nettside for mer informasjon eller ta kontakt med oss så holder vi deg oppdatert under prosessen.

Meld interesse

Mistelpark, Holmestrand